Bentley Motors and Mobil 1™

Mobil 1™ en Bentley Motors hebben gedurende meer dan tien jaar nauw samengewerkt om ervoor te zorgen dat elke motor in de meest gewilde luxueuze auto's ter wereld in staat is om optimale prestaties te leveren en voortdurend aan alle eisen te voldoen en deze zelfs te overtreffen.

In een gemeenschappelijk streven naar uitmuntendheid hebben jaren van gezamenlijke research en ontwikkeling geresulteerd in een hoogwaardig smeermiddel dat efficiënt kan werken onder hoge druk en bestand is tegen extreme temperaturen, van de hitte van de Sahara tot de barre koude van het noordpoolgebied. Elke Bentley die de productielijn verlaat, heeft de perfecte balans tussen ongeëvenaarde luxe en prestaties. En Mobil 1 is van cruciaal belang om deze prestaties tot leven te brengen.

Op het circuit


Nadat Mobil 1 en Bentley Motors zich op de weg hadden bewezen, lag het voor de hand om deze ongekende knowhow en expertise in te zetten op het circuit. Bentley's terugkeer in de autosport in de Blancpain GT Series 2013 markeerde het begin van een nieuwe fase in de relatie tussen de beide merken, waarin Mobil 1 als technisch partner ervoor heeft gezorgd dat de raceauto Bentley Continental GT3 talrijke podiumplaatsen over de hele wereld heeft behaald.

De voor de autosport geprepareerde V8-motor van Bentley is daarom gevuld met de synthetische Mobil 1-motorolie zodat de motor in de slopende omgeving van het duurracen maximaal beschermd is en optimaal kan presteren.


 

Bentley adviseert uitdrukkelijk Mobil 1Bentley adviseert zijn klanten uitsluitend volledig synthetische Mobil 1-motorolie als onderhoudsolie. Dit geeft aan dat Bentley blijft streven naar compromisloze prestaties en optimale betrouwbaarheid van de motor.

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.

Leer meer over Mobil 1™


Mobil 1™ in de motorsport

Mobil 1™ FS 0W-40


Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Welke olie tool