ABT en Mobil 1™
Partners in prestaties

De nieuwste Audi- en Volkswagen-modellen vereisen een hoogwaardig smeermiddel

Twee merken met een geweldige reputatie: samen vormen ze een perfecte combinatie. Daarom adviseert ABT Mobil 1 voor alle door ABT getunede auto's.

ABT adviseert Mobil 1

Wie is ABT?

ABT Sportsline is de meest gezaghebbende Audi- en Volkswagen- tuner ter wereld, die gespecialiseerd is in motortechnologie, aerodynamica, sportwielen, uitlaatsystemen, ophanging en remmen. ABT, koploper op het gebied van geoptimaliseerde prestaties, zet zich in om het beste uit elke motor te halen en streeft daarbij naar vermogen én duurzaamheid.

Waarom gebruikt en adviseert ABT Mobil 1?

Het succes van Mobil 1 is voor een groot deel te danken aan technische partnerships met grote motorfabrikanten zoals Audi en Volkswagen, die consequent vragen om de nieuwste technologie op het gebied van synthetische smeermiddelen. Hun eisen leiden ertoe dat Mobil 1 aan strenge tests wordt onderworpen en meegroeit met de zich steeds verder ontwikkelende smeermiddelenmarkt. Daarom:

  • Voor alle Audi- en Volkswagen-auto's getuned in een goedgekeurd ABT-centrum, wordt gekozen voor Mobil 1
  • ABT adviseert Mobil 1 aan zijn klanten

Audi VW 504 00 / Audi VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 is een geavanceerde, volledig synthetische olie met een laag asgehalte, die door Audi en Volkswagen is goedgekeurd voor benzineauto's die de olienorm Audi VW 504 00 vereisen en voor dieselauto's die de olienorm Audi VW 507 00 vereisen.

Audi VW 502 00 / Audi VW 505 00

Mobil 1 New Life™ 0W-40 is een volledig synthetische olie, die door Audi en Volkswagen is goedgekeurd voor benzineauto's die de olienorm Audi VW 502 00 vereisen en voor dieselauto's die de olienorm Audi VW 505 00 vereisen..

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.