Welke motorolie voor uw Volvo?

Er is een compleet assortiment Mobil-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende Volvo-modellen, waaronder olie die speciaal is ontwikkeld voor benzinemotoren en olie die is afgestemd op diesel- en HDI-dieselmotoren. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Volvo XC90-modellen zoals de Volvo XC90 T5 en voor de Volvo V40-modellen zoals de Volvo V40 T3 1.6.

0W-30-motoroliën voor Volvo

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 is een volledig synthetische olie die geschikt is voor een aantal Volvo-modellen. Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 voldoet aan of overtreft de vereisten van ACEA A1/B1 en A5/B5.

Of u nu een Volvo XC90 of een Volvo V40 hebt, we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke olie' aan de rechterzijde als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Volvo.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Volvo dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Volvo?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Volvo?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.