Welke motorolie voor uw Volkswagen?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende modellen van Volkswagen-auto's, waaronder olie voor benzinemotoren en olie voor TDI-dieselmotoren. Zo zijn er Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Volkswagen Golf-modellen, zoals de VW Golf 1.9 TDI, en motoroliën voor Volkswagen Polo-modellen, zoals de VW Polo 1.2 TSI.

Volkswagen-motoroliespecificatie VW 504 00 / Volkswagen-motoroliespecificatie VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte, die door Volkswagen is goedgekeurd voor benzineauto's die de olienorm VW 504 00 vereisen en voor dieselauto's die de olienorm VW 507 00 vereisen.

Volkswagen-motoroliespecificatie VW 502 00 / Volkswagen-motoroliespecificatie VW 505 00

Mobil 1™ FS 0W-40 is een volledig synthetische olie, die door Volkswagen is goedgekeurd voor benzineauto's die de olienorm VW 502 00 vereisen en voor dieselauto's die de olienorm VW 505 00 vereisen.

Of u nu rijdt in een VW Passat Estate of een kleinere VW Beetle: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Volkswagen.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Volkswagen dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Volkswagen?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn VW?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.