Welke motorolie voor uw Skoda?

Er is een compleet assortiment Mobil-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende Skoda-modellen, waaronder olie die speciaal is ontwikkeld voor benzinemotoren en olie die is afgestemd op diesel- en HDI-dieselmotoren. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Skoda Fabia-modellen zoals de Skoda Fabia Combi 1.2 12V en oliën die geschikt zijn voor de Skoda Superb-modellen zoals de Skoda Superb II Combi 3.6 FSI 4x4 DSG.

5W-30-motoroliën voor Skoda

Mobil 1™ ESP 5W-30 is een volledig synthetische motorolie die geschikt is voor een aantal Skoda-modellen. Mobil 1 ESP 5W-30 heeft de fabrikantgoedkeuringen voor VW 504 00/507 00. Mobil 1 ESP 5W-30 wordt ook aanbevolen voor VW 503 01.

0W-40-motoroliën voor Skoda

Mobil 1™ FS 0W-40 is een geavanceerde hoogwaardige synthetische dieselmotorolie die geschikt is voor een reeks Skoda-dieselauto's. Mobil 1 FS 0W-40 heeft de fabrikantgoedkeuringen VW 502 00/505 00.

Of u nu een Skoda Fabia of een Skoda Superb hebt, we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke olie' aan de rechterzijde als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Skoda.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Skoda dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Skoda?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Skoda?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.