Welke motorolie voor uw Porsche?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor de verschillende Porsche-modellen, waaronder oliën voor Porsche-benzinemotoren en oliën voor Porsche-dieselmotoren. Elke Porsche is gevuld met Mobil 1™ voordat deze de Porsche-fabriek verlaat en Porsche adviseert uitdrukkelijk Mobil 1-motoroliën vanwege hun efficiency en superieure bescherming van de motor. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Porsche 911-modellen, zoals de 911 Carrera, en voor Porsche Cayenne-modellen, zoals de Cayenne S.

Oliespecificatie Porsche A40

Mobil 1™ FS 0W-40 is een volledig synthetische motorolie die door Porsche is goedgekeurd voor auto's die de oliespecificatie Porsche A40 vereisen. Porsche-motoren die de oliespecificatie A40 vereisen, worden door Porsche in de fabriek gevuld met Mobil 1.

Oliespecificatie Porsche C30

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 is een volledig synthetische motorolie met een laag asgehalte die door Porsche is goedgekeurd voor auto's die de oliespecificatie Porsche C30 vereisen.

Of u nu een Porsche Cayman R of een Porsche Boxter Spyder hebt: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Porsche.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1 te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Porsche dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Porsche?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Porsche?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.