Welke motorolie voor uw Peugeot?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor de verschillende Peugeot-modellen, waaronder oliën voor benzinemotoren en oliën voor diesel- en HDi-dieselmotoren. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor nieuwere Peugeot 308-modellen zoals de Peugeot 308 1.6 e-HDi, en motoroliën die zijn ontwikkeld voor oudere Peugeot-modellen zoals de Peugeot 206 1.4i.

Door Peugeot goedgekeurde PSA B71 2290-olie

Mobil 1™ ESP 5W-30 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte die door Peugeot is goedgekeurd als een PSA B71 2290-olie.

Of u nu een royale Peugeot 508-gezinswagen of een kleinere Peugeot 207 hebt: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Peugeot.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Peugeot dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Peugeot?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Peugeot?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.