Olie voor uw Opel

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende modellen van Opel-auto's, waaronder olie voor benzinemotoren en olie voor dieselmotoren en Opel TDI-dieselmotoren. Zo zijn er Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Opel Corsa-modellen, zoals de Opel Corsa SXi 1.4, en motoroliën die zijn ontwikkeld voor Opel Astra-modellen, zoals de Opel Astra 1.4i 16v VVT.

dexos2™

Mobil 1™ ESP 0W-40 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte, die door General Motors is goedgekeurd voor benzine- en dieselauto's van Opel die de olienorm dexos2 vereisen. De dexos2-norm is met terugwerkende kracht compatibel met de oudere GM-oliespecificaties GM-LL-A-025 en GM-LL-B-025

Of u nu rijdt in een gezinsauto Opel Zafira of een stationcar Opel Insignia Sports Tourer: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Opel.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Opel dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Opel?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Opel?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.