Welke motorolie voor uw Mitsubishi?

Er is een compleet assortiment Mobil-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende Mitsubishi-modellen, waaronder olie die speciaal is ontwikkeld voor benzinemotoren en olie die is afgestemd op diesel- en HDI-dieselmotoren. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Mitsubishi Pajero-modellen zoals de Mitsubishi Pajero 3.2 DI-D en oliën die geschikt zijn voor de Mitsubishi Evo-modellen zoals de Mitsubishi Lancer Evolution X FQ300.

5W-30-motoroliën voor Mitsubishi

Mobil 1™ ESP 5W-30 is een volledig synthetische motorolie met een laag asgehalte die aan de vereisten van ACEA C2 en C3 voldoet of deze overtreft.

 

Of u nu een Mitsubishi Pajero of een Mitsubishi Evo hebt, we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke olie' aan de rechterzijde als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Mitsubishi.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Mitsubishi dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Mitsubishi?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Mitsubishi?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.