Welke motorolie voor uw Mercedes-Benz?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor alle modellen Mercedes-Benz-auto's, waaronder olie voor benzinemotoren en olie voor dieselmotoren en CDI-dieselmotoren. Zo zijn er Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor de nieuwere Mercedes-Benz C-Klasse-modellen, zoals de Mercedes C180 Limousine, en motoroliën die zijn ontwikkeld voor de Mercedes-Benz E-Klasse, zoals de Mercedes E320 CDI Estate.

MB Approval 229.31/MB Approval 229.51

Mobil 1™ ESP 5W-30 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte voor auto's die de Mercedes-Benz-specificatie MB 229.31 of MB 229.51 vereisen.

MB Approval 229.3 / MB Approval 229.5

Mobil 1™ FS 0W-40 is een volledig synthetische olie voor auto's die de Mercedes-Benz-specificatie MB 229.3 of MB 229.5 vereisen.

Of u nu rijdt in een kleine A-Klasse gezinsauto of een luxe SL-Klasse Roadster: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Mercedes-Benz.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Mercedes-Benz dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Mercedes-Benz?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Mercedes-Benz?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.