Welke motorolie voor uw Honda?

Er is een compleet assortiment Mobil-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende Honda-modellen, waaronder olie die speciaal is ontwikkeld voor benzinemotoren en olie die is afgestemd op diesel- en HDI-dieselmotoren. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Honda Accord-modellen zoals de Honda Accord 2.0i-VTEC en voor de Honda Jazz-modellen zoals de Honda Jazz Plus 1.4 i-VTEC.

Mobil 1™ 5W-30 voor Honda

Mobil 1 ESP 5W-30 is een volledig synthetische motorolie met een laag asgehalte die aan de vereisten van ACEA C2 en C3 voldoet of deze overtreft.

Mobil 1™ 0W-20 voor Honda

Mobil 1 0W-20 is een volledig synthetische motorolie die geschikt is voor een aantal Honda-modellen. Mobil 1 0W-20 voldoet aan of overtreft de vereisten van API SN, API SM, API SL en ILSAC GF-5

Of u nu een Honda Accord of een Honda Jazz hebt, we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden.Gebruik onze applicatie 'Welke olie' aan de rechterzijde als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Honda.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Honda dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Honda?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Honda?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.