Welke motorolie voor uw Ford?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende series Ford-auto's, waaronder olie voor Ford-benzinemotoren en olie voor Ford TDCi-dieselmotoren. Er zijn Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Ford Focus-modellen, zoals de Ford Focus 1.6 Zetec, en voor Ford Mondeo-modellen, zoals de Mondeo DuraTorq 2.0TDCi.

Ford WSS-M2C913-C

De volledig synthetische Mobil Super™ 3000 X1 Formula FE 5W-30 voldoet aan de vereisten van de Ford-norm WSS-M2C913-C en is bovendien met terugwerkende kracht compatibel met auto's die de Ford-specificatie WSS-M2C913-B vereisen.

Of u nu rijdt in een royale Ford Galaxy-gezinswagen of in een kleinere Ford Ka: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Ford.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil-oliën te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1™ of Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Ford dan traditionele minerale oliën, zodat uw motor efficiënter werkt. Volledig synthetische oliën beginnen bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale bedrijfsefficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.


Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Ford?


Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Ford?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.