Welke motorolie voor uw Fiat?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor de verschillende Fiat-modellen, waaronder oliën voor benzinemotoren en oliën voor JTD- en MultiJet-dieselmotoren. Zo zijn er Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Fiat-modellen zoals de kleinere Fiat 500 Abarth 1.4i. Ook zijn er motoroliën voor nieuwere Fiat-modellen zoals de Grande Punto 1.3 JTD Multijet.

0W-40-motoroliën voor Fiat-motoren

Mobil 1™ ESP 0W-40 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte die geschikt is voor een aantal Fiat-auto's. Deze olie voldoet aan of overtreft de volgende industriespecificaties: ACEA C3 en API SM.

5W-30-motoroliën voor Fiat-motoren

Mobil 1™ ESP 5W-30 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte die geschikt is voor Fiat-voertuigen die een 5W-30 motorolie met een laag asgehalte vereisen. Deze olie voldoet aan of overtreft de volgende industriespecificaties: ACEA C3 en API SM.

 

Of u nu een jongere Fiat Bravo of een Fiat Panda hebt: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Fiat.

Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Fiat dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale efficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Fiat?

Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Fiat?

Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

Vul uw naam in
Vul uw e-mailadres in

Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.