Welke motorolie voor uw Audi?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende modellen van Audi-auto's, waaronder olie voor benzinemotoren en olie voor TDI-dieselmotoren. Zo zijn er Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor Audi A3-modellen, zoals de diesel Audi A3 Sportback 2.0 TDI, en ook motoroliën voor Audi A4-benzinemodellen zoals de Audi A4 Avant 2.0 TFSI.

Audi VW 504 00-olie en Audi VW 507 00-olie

Mobil 1™ ESP 5W-30 is een volledig synthetische olie met een laag asgehalte, die door Audi is goedgekeurd voor benzineauto's die de olienorm Audi VW 504 00 vereisen en voor dieselauto's die de olienorm Audi VW 507 00 vereisen.

 •  
 • Audi VW 502 00-olie en Audi VW 505 00-olie

  Mobil 1™ FS 0W-40 is een volledig synthetische olie, die door Audi is goedgekeurd voor benzineauto's die de olienorm Audi VW 502 00 vereisen en voor dieselauto's die de olienorm Audi VW 505 00 vereisen.

  Of u nu een kleinere Audi TT of een grotere Audi S8 hebt: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechts als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Audi.

  Hoe kan ik geld besparen door Mobil 1™ te gebruiken?

  Volledig synthetische oliën zoals Mobil 1 circuleren gemakkelijker in de motor van uw Audi dan traditionele minerale oliën. Hierdoor werkt uw motor efficiënter. Mobil 1 begint bovendien sneller te werken zodat uw motor eerder de optimale efficiëntie bereikt. Twee voordelen waardoor u mogelijk een verbeterd brandstofrendement kunt behalen en zo geld kunt besparen op brandstof.

  Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Audi?

  Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Audi?

  Het is belangrijk om voor uw auto de juiste olie te gebruiken, die voldoet aan de specificaties van Audi. Gebruik van het juiste Mobil 1-product tijdens routineonderhoud en volgens het instructieboekje van uw auto heeft geen nadelige invloed op de Audi-fabrieksgarantie. U kunt een advies krijgen via de Mobil-applicatie 'Welke olie' waar u op merk en model of op kenteken zoekt.

  Schrijf me in voor toekomstige Mobil 1 updates

  Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, artikels en wedstrijden*

  Vul uw naam in
  Vul uw e-mailadres in

  Bedankt om in te tekenen op onze Mobil 1 updates.

  We contacteren u binnenkort om uw e-mailadres te controleren.