Merk:
Model:
Jaar:
Cilinderinhoud:
Type brandstof:

We kunnen helaas geen product vinden dat aan uw zoekopdracht voldoet. Neem voor advies contact op  met de technische helpdesk op 0800/0200202 (Nederland) en 0800/809 78 (België).

Ultieme prestaties

Dagelijkse bescherming

Vergeet nooit uw productadviezen te controleren aan de hand van de specificatievereisten van de fabrikant van uw voertuig en de voorgeschreven service-intervallen. 2014 Exxon Mobil Corporation. Alle rechten voorbehouden. Aansprakelijkheid

aansprakelijkheid verberg Ten gevolge van voortdurend productonderzoek, technologische ontwikkelingen en veranderende regelgeving kan de informatie op de website zonder kennisgeving worden gewijzigd. Hoewel alles in het werk is gesteld om ervoor te zorgen dat alle informatie nauwkeurig is, zijn ExxonMobil en/of zijn gelieerde ondernemingen niet aansprakelijk voor schade of beschadigingen die voortvloeien uit fouten, weglatingen, drukfouten of verkeerde interpretatie van de inhoud van deze applicatie. De weergegeven informatie mag door de ontvanger niet worden gekopieerd, gereproduceerd of op enigerlei wijze openbaar worden gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ExxonMobil.
De technische informatie en adviezen worden aan kopers, gebruikers en klanten aangeboden ter overweging, onderzoek en verificatie, en hebben uitsluitend betrekking op de genoemde producten en materialen indien niet gecombineerd met andere producten of materialen. De gebruiker is als enige aansprakelijk voor alle beslissingen en controle met betrekking tot elk gebruik van materiaal of product en elke procedure. De informatie en adviezen zijn altijd onderworpen aan en krijgen nooit voorrang boven adviezen van een motor/apparatuur/machinefabrikant. ExxonMobil wijst uitdrukkelijk elke directe, indirecte of resulterende aansprakelijkheid af voor direct of indirect geleden of opgelopen verlies, schade of letsel wat betreft resultaten die zijn verkregen of die voortkomen uit enig gebruik van het product of materiaal in overeenstemming met deze technische informatie of adviezen voor een dergelijk gebruik.