Mobil 1™ ESP x2 0W-20

Geavanceerde brandstofbesparing, geavanceerde volledig synthetische motorolie


Mobil 1™ ESP x2 0W-20 is een geavanceerde volledig synthetische motorolie specifiek ontwikkeld voor het bieden van een zeer schone motor, slijtagebescherming, sterke duurzaamheid en geavanceerde brandstofbesparing* om de motor als nieuw te laten lopen. Mobil 1 ESP x2 0W-20 is onze nieuwste technologie die duurzaamheid en bescherming combineert met een motorolie met lage viscositeit en lage wrijving die ontwikkeld is in samenwerkring met belangrijke Europese OEM's. Mobil 1 ESP x2 0W-20 is vakkundig geformuleerd om de efficiëntie van emissiereductiesystemen te behouden en de levensduur te helpen verlengen in opkomende diesel- en benzinemotor aangedreven Europese voertuigen die viscositeitsklasse SAE 0W-20 verlangen. * vergeleken met Mobil 1 ESP Formula 5W-30.

Mobil 1 ESP x2 0W-20 bestaat uit een gepatenteerd mengsel van hoogtechnologische componenten, geformuleerd om volledig compatibel te zijn met de nieuwste roetdeeltjesfilters voor dieselmotoren (Diesel Particulate Filters/DPF) en katalysatoren voor benzinemotoren (Gasoline Catalytic Converters/CAT). Mobil 1 ESP x2 0W-20 werd ontworpen voor uitstekende prestaties en bescherming in combinatie met geavanceerde brandstofbesparing.

Voornaamste kenmerken


  • Vermindert vorming van neerslag en slibopbouw zodat de motor langer meegaat en schoner blijft
  • Uitstekende thermische en oxidatiestabiliteit
  • Uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen


De keuze van de constructeurs


  • Niets werkt harder dan Mobil 1 om uw auto, vrachtwagen, bestelauto of SUV vlot te laten rijden. ’s. Dankzij deze technologie overtreft Mobil 1 ook de strengste normen van Europese, Amerikaanse en Japanse autoconstructeurs en biedt het de motor uitstekende bescherming tegen slijtage, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Racing technologie


Ontdek hoe ExxonMobil’s samenwerking met motorsportteams wereldwijd de Mobil 1-technologie verder helpt te ontwikkelen.

Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Onze on-line applicatie geeft u snel motorolie advies voor uw personenauto.

Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Welke olie tool