Mobil 1™ 0W-20


Mobil 1™ 0W-20 Advanced Fuel Economy is een geavanceerde volledig synthetische motorolie ontwikkeld voor het bieden van uitstekende bescherming van de motor en verbeterde brandstofbesparing. Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy voldoet aan of overtreft de laatste industrie-eisen en presteert beter dan conventionele oliën. Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy wordt aanbevolen voor SAE 0W-20 en 5W-20 toepassingen.

Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy is samengesteld uit een gepatenteerd mengsel van high performance synthetische basisoliën, versterkt met een nauwkeurig gebalanceerd componenten additievensysteem. De geavanceerde volledig synthetische samenstelling met een lage viscositeit bevordert een hogere efficiëntie van de motor en een verbeterde brandstofbesparing. Mobil 1 0W-20 Advanced Fuel Economy beschermt oliën met een hogere viscositeit bij hoge temperaturen terwijl de beste brandstofbesparing in de Mobil 1 reeks geboden wordt.

De keuze van de constructeurs


  • Niets werkt harder dan Mobil 1 om uw auto, vrachtwagen, bestelauto of SUV vlot te laten rijden. ’s. Dankzij deze technologie overtreft Mobil 1 ook de strengste normen van Europese, Amerikaanse en Japanse autoconstructeurs en biedt het de motor uitstekende bescherming tegen slijtage, zelfs in de meest extreme omstandigheden.


Eigenschappen


  • Uitstekende thermische en oxidatiestabiliteit
  • Uitstekende eigenschappen bij lage temperaturen
  • Uiterst gebalanceerd additievensysteem


Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Onze on-line applicatie geeft u snel motorolie advies voor uw personenauto.

Racing technologie


Ontdek hoe ExxonMobil’s samenwerking met motorsportteams wereldwijd de Mobil 1-technologie verder helpt te ontwikkelen.

Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Welke olie tool