Benelux
Mobil 1

Welke motorolie voor uw Lexus?

Er is een compleet assortiment Mobil™-motoroliën die geschikt zijn voor verschillende Lexus-modellen, waaronder olie voor benzinemotoren en olie voor hybride-elektrische motoren. Zo zijn er Mobil-motoroliën die speciaal zijn ontwikkeld voor middenklassemodellen zoals de Lexus IS350 of Lexus IS300h hybride. Ook zijn er motoroliën voor grotere modellen zoals de Lexus RX350 of de Lexus RX450h hybride.

0W-20-motorolie voor Lexus-auto's

Mobil 1™ 0W-20 is een volledig synthetische olie die geschikt is voor een aantal Lexus-modellen. Dankzij de lage viscositeit en de geavanceerde volledig synthetische samenstelling wordt de motorefficiëntie verhoogd en het brandstofverbruik potentieel verlaagd.
Mobil 1 0W-20 voldoet aan of overtreft de volgende ACEA-industriespecificaties: A1/B1, ILSAC: GF-5 en API: SM, SN, SL en SJ.

Of u nu rijdt in een Lexus ES 350-sedan of in een luxe Lexus LS600h hybride: we kunnen u helpen de juiste olie voor uw automotor te vinden. Gebruik onze applicatie 'Welke motorolie' rechtsboven als u wilt weten welke olie geschikt is voor uw Lexus.

Hoe beschermt volledig synthetische olie de motor van mijn Lexus?


Welke olie kan ik het beste kopen voor mijn Lexus?