Benelux
Mobil 1

Mobil 1 New Life™ 0W-40

Ultiem Presterende Synthetische Motorolie


Mobil 1 is ‘s werelds toonaangevende merk voor synthetische motorolie die een uitzonderlijke prestatie en bescherming levert. Mobil 1 New Life™ 0W-40 is ontworpen voor de laatste motortechnologie, het ideale product voor nieuwere voertuigen, of oudere voertuigen in goede conditie en levert onze beste allround prestatie.

Mobil 1 New Life 0W-40 is samengesteld uit een eigen mengsel van goed presterende synthetische basisoliën, versterkt met een nauwkeurig gebalanceerd componenten systeem. Mobil 1 New Life 0W-40 is ontwikkeld om slijtage te minimaliseren en om prestatie zo goed als nieuw te behouden. Het helpt te beschermen tegen slijk en lakvorming in zware omstandigheden, houdt verontreinigende stoffen weg bij kritische motoronderdelen, presteert in extreme temperaturen en houdt uw motor in top conditie. Het is een complete motorolie en wordt aanbevolen indien u in een moderner voertuig rijdt of simpelweg als u een uitstekende olie voor uw auto wenst.

Voornaamste kenmerken


  • Goed presterende basisoliën gecombineerd met een nauwkeurig gebalanceerd componenten systeem voor uitstekende allround bescherming.
  • Uitstekende lage temperatuur capaciteit voor een snelle motorbescherming bij het starten.
  • Uitstekende thermische en oxidatie stabiliteit om opbouw van slijk te verminderen en de motor schoon te houden.

De keuze van de constructeurs


  • Niets werkt harder dan Mobil 1 om uw auto, vrachtwagen, bestelauto of SUV vlot te laten rijden. ’s. Dankzij deze technologie overtreft Mobil 1 ook de strengste normen van Europese, Amerikaanse en Japanse autoconstructeurs en biedt het de motor uitstekende bescherming tegen slijtage, zelfs in de meest extreme omstandigheden.
Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Onze on-line applicatie geeft u snel motorolie advies voor uw personenauto.

Racing technologie


Ontdek hoe ExxonMobil’s samenwerking met motorsportteams wereldwijd de Mobil 1-technologie verder helpt te ontwikkelen.

Welke olie is geschikt voor mijn auto?


Welke olie tool